Nevezés

Hogyan lehet nevezni?

A HRBEST a HR-es megoldások szakmai versenye, amelyre esettanulmányokkal lehet nevezni.

A nevezés folyamata egyszerű, arra törekedtünk, hogy csak azokat az információkat kérjük be a pályázatokról, amelyek a zsűrizést segítik. Mégis azt javasoljuk, hogy mielőtt elkezded kitölteni az oldalon található nevezési lapot, készíts össze minden, a nevezni kívánt esettanulmányokkal, alkotásokkal, kampányokkal kapcsolatos információt (szöveget, képet, videót, táblázatot, prezentációt), ami a pályázat elmeséléséhez szükséges.

A pályázat beadásához, a nevezési űrlap kitöltéséhez a HRBEST oldalon regisztráció szükséges.

Amennyiben regisztrációkor megadott azonosítóval később visszajössz az oldalra, a pályázatot később is feltöltheted, illetve e-mailben értesítünk pályázat aktuális állapotáról, a teendőkről.

Összeszedtük számodra, mi az, amit a nevezés során szükséges megadni, feltölteni, hogy mindent előre össze tudj készíteni a nevezés beküldéséhez.

 

NEVEZŐ ADATAI (PÁLYÁZÓ CÉG NEVE, SZÁMLÁZÁSI CÍM, BANKSZÁMLASZÁM, ADÓSZÁM)

NEVEZÉS ADATAI (KAPCSOLATTARTÓ NEVE, KAPCSOLATTARTÓ E-MAIL, KAPCSOLATTARTÓ TELEFONSZÁM, PÁLYAMUNKA CÍME, TÁRSPÁLYÁZÓ – Amennyiben másik cég is érintett a pályázatban, MEGBÍZÓ – Ügynökségek, hr-szolgáltatók pályázata esetében a szolgáltatást megrendelő neve, PÁLYÁZATI KATEGÓRIA)

HÁTTÉR (Mi a pályázatban bemutatott projekt/megoldás előzménye, oka? Milyen problémát akarnak megoldani vele? Milyen szükségletek hívták elő? (MAX 2000 KARAKTER))

CÉLOK (Írd le a projekt fő célkitűzéseit! Milyen elvárások mentén indult el a nevezett HR-aktivitás. Amennyiben pontos célszámokat, KPI-okat (Key Performance Indicator) is meghatároztatok, írd le ezeket is! (MAX 2000 KARAKTER))

FOLYAMAT LEÍRÁSA (Írd le a HR-aktivitás pontos menetét! Milyen alapgondolatok mentén zajlott a megvalósítási stratégia kialakítása? Mi volt a stratégia, amivel a fenti célokat el kívántátok érni? Hogyan vonták be az érintetteket? Milyen erőforrásaik voltak? Milyen lépésekben zajlott a megvalósítás? Mik voltak a nehézségek? (MAX 2000 KARAKTER))

EREDMÉNYEK (Írd le milyen eredményeket értetek el a pályázati HR-aktivitással! Minden kemény és puha adat, eredmény számít. Hogyan zajlott az eredmények értékelése? Milyen volt a lebonyolítás fogadtatása szervezeten belül/kívül? Amennyiben meghatároztak előre KPI-okat, mennyire sikerült ezeket teljesíteni? Milyen hatást gyakorolt az aktivitás a szervezetre? Milyen visszajelzések érkeztek az aktivitásokkal kapcsolatban? (MAX 2000 KARAKTER))

INNOVÁCIÓ (Miben látják a megoldás innovatív/ kreatív/ példaértékű jellegét? Mitől más, mint a megszokott módszerek? (MAX 1000 KARAKTER))

TANULSÁG (Mi volt a legnagyobb kihívás a projekt során? Mit csinálnának másképp? Mi volt a legnagyobb tanulság a projektből? (MAX 1000 KARAKTER))

AKIK NÉLKÜL NEM JÖHETETT VOLNA LÉTRE (Nevezz meg a folyamatban részt vevő kollégákat. Írd le mit tett hozzá a folyamathoz!)

A PÁLYÁZATHOZ KAPCSOLÓDÓ FILE-OK (MAX. 15 MB)

Nevezéshez kapcsolódó anyagok leadási paraméterei:

  • Videók esetében azt javasoljuk, hogy a Youtube-ra vagy más videómegosztóra töltsd fel a videót és a linket másold be a leírásba. Amennyiben jelszóval védett a videó, kérjük azt is írd be a leírásba.
  • Amennyiben file-t kívánsz küldeni, mp4 formátumban, kizárólag hd vagy full hd felbontásban tedd. Az esettanulmányi videók hossza nem haladhatja meg a 3 percet!
  • Képes anyagok: jpg, png vagy pdf formátumban, 300 dpi felbontásban
  • Prezentációk: ppt, keynote, pdf formátumban. maximális terjedelem: maximum 15 slide
  • Weboldalak / közösségi médiás oldalak esetében a leírásban tüntesd fel a oldalak pontos elérhetőségét
  • Mobilos és webes alkalmazások esetében az alkalmazás elérhetőségét fel kell tüntetni a leírásban.

Mennyibe kerül a nevezés?

Early bird nevezési díj május 30-ig: 34.900 Ft+ áfa pályázatonként
Nevezési díj május 30. után 39.000 Ft + áfa
Amennyiben egy pályázó 3 vagy annál több pályázatot ad be, a nevezési díj pályázatonként 29.000 Ft+áfa.

Hogyan lehet fizetni?

A nevezési díjat átutalással tudod kifizetni. A nevezési lapon kell megadnod számlázási adataidat. A nevezési lap beérkezése után egy számlát fogsz kapni e-mailben, melynek ellenértékét legkésőbb a nevezési időszak (augusztus 31.) végéig rendezned kell ahhoz, hogy a munkát a zsűri értékelje.