HRBEST 2020

2020-ban is nyitva áll legjobb HR-megoldásaitok számára a legrangosabb hazai HR-díj!
Itt nevezz!

Szeretnénk megmutatni azokat a példaértékű HR-es munkákat, amelyek sikeressé teszik a ti cégeiteket és jobbá teszik mindannyiunk munkahelyét!

  • 6+1 kategóriában nevezhettek
  • Meghatározó HR vezetők és CEO-k a zsűriben
  • Nagy vizibilitás számotokra a HR Fest eseményein és felületein

 

Értékeljük, ha projekted:

bevállalós, nem riad meg a kockázatoktól

mérhető üzleti hatást eredményez

mások számára is tanulságos

 

Mivel nevezhettek?

A HRBEST nevezési kategóriái lefedik a HR legfontosabb területeit a toborzástól a munkahelyi hétköznapokon át a jövő generációjának bevonásáig.

TRENDSETTER HR – HR INNOVATION powered by Kincentric

Újszerű megoldás a HR területén? Nálad van az innovatív megoldások tárháza? Üzleti kihívásokra bátor megoldásokat keresel? Behúztátok a WoW faktort?
Ez lesz a ti kategóriátok, ha merőben új ötleteitek keltek életre!

LIFE@WORK – DEVELOPMENT & RETENTION powered by UNION

Megtartod, jól tartod, a munkavállaló JÓLléte fontos? Mindent megtesz a céged azért, hogy munkavállalóid elégedettsége, egészsége egyensúlyban maradjon? A céged sikerét nemcsak számokban, hanem a kiegyensúlyozott munkavállalóidban is méred? Nálatok a juttatás nemcsak a cafeteria, a wellbeing nemcsak az irodai masszázs és időt sem hagysz a burnout-ra?
Mutasd meg másoknak, hogy lettek elkötelezettek a céged dolgozói!

FUTUREPROOF ORGANIZATIONS by Microsoft

Digitalizáció, agilitás, adatok? Ha a jövőbe mutató megoldások nálatok már működnek, az AI segít döntést hozni a CEO-nak, és a szervezeti kultúra is agilis, a technológiai fejlődés lehetőségeit másoknak is mutassátok meg, hogyan készüljenek fel a jövőre!

UX – HR – TECHNOLOGY powered by Nexon

App-ban értékelsz vagy már iroda sem kell, mert a legjobb felhő megoldásban dolgozhatnak a vállalatodnál? HR stratégiádat nemcsak papíron, hanem a valóságban is digitális megoldásokkal támogatjátok? Engedj bepillantást a saját digitális megoldásodba!

TALENTSHOW – ATTRACTION & RECRUITMENT powered by Talentuno

Rekrutáló kampány a neten, börzén? A toborzás és kiválasztás eszközei sem unalmasak, már a munkatársak keresése is stratégia? Megtaláltad a leghatékonyabb megoldást új munkavállalók elérésére? Oszd meg velünk!

FUTURE GENERATION powered by Edisonplatform

A cégednél fontos, hogy a jövő munkavállalóit már most felkészítsétek a munkaerő piaci kihívásokra? Megtaláltad a megoldást az X és az Y hatékony együttműködésére? Felismertétek, hogy oktatási projektekkel a jövő generációját is segítitek? Ez lesz a ti kategóriátok!

KÜLÖNDÍJ

Minden beadott pályázat versenyzik a Communication különdíjért!
A beadott munkák közül a zsűri kiválasztja azt a projektet, amely a leghatékonyabban segíti a projekt megismerését a vállalat belső – vagy külső kommunikációjában.

 

Kiemelten fontos a HR-es aktivitások hatékonysága, ügyelj arra, hogy a pályázatok eredménye se maradjon ki!

Nevezzetek mielőbb, ha a fenti kategóriák bármelyikében magatokra ismertél és projektetek érinti a HR területét és megvalósítási időszaka nem régebbi, mint 3 év!

Ne feledjétek – 2020.06.30.

**FONTOS!**
2019-ben nevezett pályázat ugyanazon tartalommal ugyanabba a kategóriába NEM nevezhető! A beadott pályázatoknak mérhető eredménnyel kell rendelkezniük!

A HRBEST zsűrijébe a

  • HR-szakma legkiválóbb szakemberei
  • a HR-rel párhuzamos területek (kommunikáció, marketing) szakemberei
  • cégvezetők kaptak meghívást!

 

Mutasd meg másoknak, tanulj másoktól!

 

A HRBEST döntőbe jutott munkái bemutatkozhatnak a 2020. október 15-i HR Fest eseményen, a győztes projekteket a HR Fest szakmai fórumain is bemutatjuk, hogy minél többen megismerjék kimagasló HR-megoldásaitokat!

Vissza